Sushi

Sushi bestellen

Het maken van sushi kost niet alleen veel tijd maar ook kennis. Gelukkig kunt u sushi ook gewoon online bestellen. De sushi wordt dan vers voor u bereidt en bij u thuisbezorgd. U kunt dan gewoon thuis genieten van lekker verse sushi zonder dat u de deur uit hoeft.

Sushi gerechten

Sushi is een bekend gerecht dat oorspronkelijk uit Japan komt. Dit gerecht bestaat altijd uit rijst met daarin vis of andere ingrediënten. Er zijn veel soorten sushi gerechten, hieronder vindt u enkele bekende sushi gerechten:

Maki

Bij Maki worden de ingrediënten met wat rijst opgerold in een blad zeewier.

Nigiri

Nigiri is een van de bekendste typen waar ingrediënten worden vastgebonden bovenop de rijst met zeewier.

Oshi

Bij Osihi wordt geen gebruik gemaakt van zeewier maar worden ingrediënten samengeperst.

Inari

Inari is een vegetarische variant van sushi waarbij ingrediënten gefrituurd worden.

Ingrediënten:

Sushi wordt meestal gegeten met vissoorten als zalm en tonijn. Andere ingrediënten zijn bijvoorbeeld surimi, krab, kreeft, makreel en paling. Ook groenten doen het goed in sushi. Wat dacht u van avocado, komkommer, wortel en rettich. Eigenlijk kunt u het zo gek maken als u zelf wilt.

Populaire sushi ketens

Sumo

Sumo is een Japans restaurant dat als één van de eerste het concept ‘all you can eat sushi’ introduceerde. Dit betekent dat u, voor een vaste prijs, zo veel gerechten mag eten als u maar wilt. Het concept is tot de dag van vandaag enorm populair. Sindsdien is Sumo niet meer weg te denken. Met meer dan 15 vestigingen in Nederland is Sumo één van de grootste Japanse restaurants in Nederland.
Er heerst een rustgevende Aziatische sfeer in het restaurant. De gerechten zijn erg divers hierdoor heeft u altijd genoeg keus. Naast de welbekende sushi gerechten is het ook mogelijk om vlees en vegetarische gerechten te bestellen. Voor de mensen die liever thuis willen genieten van een heerlijk Japans gerecht is het ook mogelijk om online sushi te bestellen en thuis te laten bezorgen door ons.

Shabu Shabu

Shabu Shabu is een bekend Japans restaurant. Er zijn in Nederland in meer dan 10 vestigingen te vinden van Shabu Shabu. Dit restaurant is zeker aan te raden om er eens lekker uitgebreid sushi te eten.
In het sfeervolle restaurant worden vele soorten Japanse sushi soorten aangeboden. De specialiteiten zijn dus ook echt verschillende sushi’s en maki’s. Het is zelfs mogelijk om uw eigen sushi box samen te stellen. Deze gerechten worden met veel passie en nog belangrijker met verse producten bereid.
Wilt u liever thuis eten? Dat is geen probleem, u kunt uw bestelling aan ons doorgeven en vervolgens gemakkelijk sushi afhalen. Het is helaas (nog) niet mogelijk om het eten thuis te laten bezorgen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang korting op uw bestelling

Nee bedankt, ga direct naar de website..