Spareribs of spare ribs

Wat zijn spare ribs?

Spare ribs of spareribs worden vaak bereid van varkensvlees. Hiervoor wordt het ribgedeelte van het varken gebruikt, het vlees zit tussen deze ribben. Spare ribs worden vaak ver voor de bereiding al gemarineerd zodat de marinade goed kan intrekken. Na het marineren wordt het vlees vaak in de oven of grill bereid of op de barbecue langzaam gaar gemaakt. Spare ribs worden over het algemeen met de handen gegeten. Door de sterk ingetrokken marinade zult u hier wel vieze vingers aan overhouden.

Geschiedenis spare ribs ketens

Spare Rib Express

Spare Rib Express is de grootste bezorgrestaurant die spare ribs thuisbezorgd. Het eerste filiaal werd in 1992 geopend in Amsterdam. Momenteel zijn er 35 Spare Rib Express filialen in Nederland. Het bijzondere is dat het bedrijf er specifiek voor heeft gekozen om de gerechten alleen te bezorgen. Helaas is het daarom dus niet mogelijk om er uit eten te gaan. Alle gerechten van de spare rib express worden zorgvuldig bereid en er wordt uitsluitend met ingrediënten van hoge kwaliteit gewerkt om u de perfecte spare ribs te kunnen leveren.
Laat uzelf niet in verwarring brengen door de naam Spare Rib Express want naast spare ribs kunt u ook andere gerechten bestellen. Denk hierbij aan kipsate, kipmenu, zalmfilet en diverse extra’s als toetje of tussendoortje.

De bezorgbeer

De restaurants van ‘de beren’ zijn een begrip geworden onder de liefhebbers van spare ribs. Uit eten bij restaurants van de beren is niet alleen lekker maar ook betaalbaar. De succesformule van deze restaurantketen heeft ervoor gezorgd dat er sinds kort ook een bezorgbeer is. De bezorgbeer levert u dezelfde gerechten als u gewend bent, met de kwaliteit van de restaurants, voordelig en snel aan huis. U hoeft geen volledig menu te bestellen, u kunt er ook voor kiezen om alleen een lekkere snack of een tussendoortje te bestellen bij de bezorgbeer.
U kunt bij de bezorgbeer niet alleen spare ribs maar een breder assortiment van gerechten vinden die u als complete maaltijd kunt bestellen. Zo bestaat een volledig menu van de bezorgbeer uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een toetje. Dit alles wordt vers voor u bereid.

Spareribs online bestellen

Als u ervoor kiest om spare ribs online te bestellen moet u er rekening mee houden dat spare ribs in vrij grote porties geserveerd worden. Dit heeft te maken met het formaat van een varken, zo zal 1 spare rib al snel bestaan uit meer dan 6 ribben. Bij online bestellen kunt u hier rekening mee houden. Mocht u onverhoopt toch teveel bestellen kunt u deze gerust in de koelkast bewaren, spare ribs zijn namelijk nog steeds lekker als u deze later weer opwarmt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang korting op uw bestelling

Nee bedankt, ga direct naar de website..